”Et fantastisk sted for (vinter)bryllup! God atmosfære og nydelig mat.

Flinke planleggere med øye for detaljer som setter prikken over i -en.”

- Cecilie, Bredesen Åmellem

“Norges vakreste sted! Fantastisk mat og en stemning du ikke finner andre steder”

— Tonje, Hinzen

BRYLLUP PÅ HARAHORN

Øverst i fagre Grøndalen, kun 15 min kjøretur fra Hemsedal sentrum ligger harmoniske Harahorn Hotell (1100 m.o.h.). Omringet av en herlig atmosfære og frisk fjelluft finner man totalt 79 sengeplasser fordelt på 17 sjarmerende hus og hytter. Alt samlet på et forlokkende tilbaketrukket tun. Er dere på utkikk etter et herskapelig kongsgårdbryllup, er Harahorn stedet.

 

Harahorn har lang erfaring med å arrangere bryllup og selskaper, og er kjent for sine unike matopplevelser - servert av sjefskokk, Jørgen Kolderup. Her vektlegges kulinariske opplevelser basert på årstider med smaker av norske fjell, naturen, Hemsedal og ureiste råvarer.

 

Bryllupsmiddagen serveres i Gildehallen som har en totalkapasitet på 100 pers. Som en av få bryllupssteder i landet har Harahorn sitt eget kapell. Kombiner gjerne den store dagen med vielse i kapellet og få et minne for livet. Servicen på Harahorn er av ypperste klasse, og sammen skreddersys bryllupsprogrammet til minste detalj. Velkommen!

Overnatting

På Harahorn er det totalt 79 sengeplasser fordelt på 36 rom i 17 vakre hus og hytter samlet på et tun. Hyttene har kjøkken, stue, badstu, opptil flere bad og 2 - 10 sengeplasser.

Les mer på Harahorn sine bryllupssider.

Maten

Kjøkkenet på Harahorn styres av Jørgen Kolderup som vektlegger smaker av norske fjell. Ureiste råvarer som fjellørret fra lokale vann, reinsdyr som har beitet i nærheten, selvplukkede multer, krekling, tyttebær, granskudd og einebær er i fokus. Rene og naturlige ingredienser preger Harahorns menyer. Vi leker gjerne med gamle tradisjonsteknikker som røyking, salting og raking – for så å gi det et moderne uttrykk igjen.

Til sammen gir dette helt unike retter og smaker som ikke fås noe annet sted enn på Harahorn.

 

I Gildehallen kan det dukes til festmiddag for 100 personer. I restauranten er det plass til 40 personer.

Forslag på kjøreplan

Harahorn løfter den store dagen! Vi har lang erfaring med å arrangere bryllup og gjør vårt ytterste for å skape de perfekte rammer rundt en stor dag. Vi skreddersyr arrangementet og utfordres gjerne på helt spesielle ønsker. Vi er behjelpelig med alt fra resto g vielse, til underholdning og aktiviteter for en hel bryllupshelg.​

Her er et forslag på kjøreplan for bryllup

Bilder fra bryllup på Harahorn

Sommer, høst, vinter eller vår alle årstider gir en unik ramme rundt ditt bryllup. 

Se noen bryllupsbilder her.

Ta kontakt for en uforpliktende prat og mer info