top of page

BRYLLUP PÅ HUSO LODGE

"Vår bryllupsweekend på Huso Lodge ble absolutt magisk! Vakre omgivelser, flotte boforhold, nydelig mat og ikke minst fantastisk service! Åpne, imøtekommende verter sørget for at vi fikk skreddersydd vårt drømmebryllup. Tusen, tusen takk! Anbefales på det varmeste! 

— Heidi og Jerome

M+├ÿ_0065_0392.jpeg

BRYLLUP PÅ HUSO LODGE

Huso Lodge i Hemsedal er den ultimate destinasjonen for en unik og uforglemmelig bryllupsfeiring i fjellheimen. Huso Lodge ligger idyllisk til på 850 meter over havet, med utsikt mot Skogshorn og kun en 20 minutters kjøretur fra Hemsedal sentrum.

Med en rik historie som strekker seg tilbake 300 år, tilbyr eiendommen fire historiske bygninger, en økologisk grønnsakshage og to private vann for svømming. Huso Lodge gir en varm og autentisk atmosfære, perfekt for din spesielle dag.

 

Gjestene overnatter i 5 store hytter med boblebad og innendørs badstuer og 5 leiligheter. Med god plass til både brudeparet og gjestene, kan alle bo sammen på stedet. Utendørsområdet tilbyr 3 panorama-badstuer med vedfyring og et idyllisk aktivitetsområde med kanoturer og bål, perfekt for en utendørs seremoni eller mottakelse.

 

Vi tilbyr en rekke vakre lokaler for din spesielle anledning:

 

Høvdinghallen, et vikinginspirert hus med åpen ild og stearinlys, perfekt for en koselig "bli kjent" fest på fredag.

Gårdsloftet, en rustikk og fotogen lokale for en fjellstilseremoni eller sommermottakelse og middag.

Banketthall, med panoramautsikt over dalen, kan romme opptil 110 gjester og har dansegulv og festlokale på andre etasje, og er derfor ideell for en feiring 3-retters bryllupsmiddag og fest på lørdag.

Earth dome, en historisk og unik lokale som tilbyr fascinerende belysning og dype rytmer for en natt med dans.

Vi tilbyr også muligheten for borgerlige bryllup ved innsjøen eller i hagen.

Forslag på kjøreplan

Fredag

Velkomstmiddag og drikke i Høvdinghallen

 

Lørdag

Seremoni på stedet (valgfritt)

Huso Grounds Photo Shoot (valgfritt)

Huso Gårdstun: Champagnemottakelse

Bankettsal: 3-retters gourmetmiddag

Huso Lounge: Kaker og kaffe

Earth Dome: Drinker og dans

 

Søndag

Bankettsal: Frokost eller brunsj

 

Les mer på våre sider   

Mat

Vårt kulinariske team er dedikert til å skape delikate og innovative måltider for din spesielle anledning. Vi er stolte av å kun bruke de aller fresheste, lokalt produserte råvarene, inkludert økologiske og sesongbaserte grønnsaker fra vår egen gård og håndverksprodukter som ost og kjøtt fra regionale produsenter. Fra en sofistikert 3-retters bryllupsmiddag til en uformell tapasmiddag eller BBQ-fest, vil vår fullservice

Ta kontakt for en uforpliktende prat og mer info

Takk! Melding er sendt.

bottom of page