top of page

BRYLLUP PÅ HUSO LODGE

Bryllupspar Huso.jpeg

"For et vakkert sted! Det betyr så mye for oss nå - etter at vi giftet oss her september 2023. Drømmebryllupshelgen vår med 120 gjester gikk i oppfyllelse... 
Servicen var fantastisk og maten var lokal og himmelsk. Det var spesielt stas." 

— Linnea og Rasmus

Fotograf Lillian Nordbø-emilie+jonerik-122.jpg

"Vi hadde bryllupet vårt på Huso gård - kan ikke anbefale det høyt nok. Vi hadde en drømmehelg, og alle ansatte var så hjelpsomme og serviceinnstilte og løsningsorienterte.

Jeg ville gifte meg der igjen :)" 

— Emilie og Jon

Huso gård i Hemsedal tilbyr en uforglemmelig ramme for den store dagen. Feir et eventyrlig bryllup i fjellheimen, 825 meter over havet med panoramautsikt til Skogshorn. Huso Lodge byr på overnatting for opptil 160 gjester og eksklusiv bruk av festlokalene for en uforstyrret og privat feiring.

 

Velg mellom romantisk herregårdsbryllup og rustikt låvebryllup, i kombinasjon med "bli-kjent-fest" i en vikinginspirerte Høvdinghall og en hinsides nattklubb i en “underjordisk” gamme. Opplev Huso Lodges unike atmosfære og skap minner for livet. Les mer om bryllupslokalene på Huso Lodge sine hjemmesider.

 

På Huso gård serveres festmåltidet med gårdsferske, næringsrike grønnsaker, tilberedt fra bunnen av med lokalt kjøtt og fisk. Tradisjonelle ingredienser møter moderne smaker for en himmelsk og kortreist smaksopplevelse.

 

Huso Lodge har et utvalg av historiske og rustikke hytter med plass til mellom 12 og 30 gjester, samt nyrenoverte familieleiligheter med utsikt over dalen for grupper på opptil 8. Huso Lodges bygninger respekter byggetradisjoner og estetikk, samtidig som de kombinerer den gamle historien med moderne skandinavisk design, som gjør alle rom til en unik opplevelse. 

Vårt bryllupsprogram

På Huso gård feires bryllup på den tradisjonsrike måten, tre dager til ende.


chieftains mazkovadim.jpeg
Vikingfest innleder bryllupshelgen

Festen begynner på fredagskvelden i Høvdinghallen. Her festes det som vikingene en gang gjorde, rundt en åpen ildgrop og langbord med stearinlys... perfekt for å dele historier som rører. skaper latter og binder vennskapsbånd.

Fotograf Lillian Nordbø-emilie+jonerik-91.jpg
Vielse i naturen

Lørdagens feiring starter med bryllupshelgens høydepunkt - det øyeblikket brudeparet sier "ja" i naturen. 

Champagnemottakelse på gårdsplassen

Ta del i en tidløs og vakker tradisjon ved å feire bryllupet med en skreddersydd Champagne-mottakelse på gårdsplassen eller i låven vår.

Fotograf Lillian Nordbø-emilie+jon erik-567.jpg
Bryllupsmiddag på låven

Nyt et festmåltid på den rustikke låven med kortreist gourmetmat. Den nennsomt restaurerte trekatedralen med plass til 130 gjester skaper en fortryllende, varm og lun atmosfære.

Bryllupsfølge.jpeg
Fakkeltog i skogen

Festlyden forflytter seg fra den minnerike låvefesten til etterfesten i Nøkkendomen, men først er det fakkeltog gjennom skogen.

Nattklubb i Nøkkendomen

Nøkkendomen er et hinsides festlokale. I domens underverden feires den historiske natten med fascinerende lys og dype rytmer.

Gourmet-buffébrunsj i Gildehallen

Bryllupshelgen avsluttes på søndagen med en langsom brunch til avslappende toner og naturskjønn utsikt i gjestehusets Gildehall.

brunch_view.jpeg

Ta kontakt for en uforpliktende prat og mer info

Takk! Melding er sendt.

bottom of page