top of page

Er det en dag i livet man skal føle seg som en prins og prinsesse er det vel på bryllupsdagen, og hva passer da bedre enn et "slott" på en fjelltopp i Hemsedal.

— Niclas & Ingunn

«Omgivelsene, fjell og natur i Hemsedal leverte en fantastisk ramme for et skikkelig eventyrbryllup. På Skarsnuten Hotel fikk vi virkelig alt vi kunne ønske oss for en helt magisk bryllupshelg sammen med familie og venner»

— Linn & Jens

BRYLLUP PÅ SKARSNUTEN

På 1000 m.o.h. i hjertet av Hemsedal Skisenter ligger stilfulle, Skarsnuten Hotel. Her møter moderne arkitektur storslagen natur i en herlig kombinasjon. Skarsnuten er stedet for dere som ønsker å våkne opp på behagelige innbydende hotellrom med en panoramautsikt utenom det vanlige.

 

Hotellet er bygd av stål, naturstein og glass og sto ferdig i år 2000. Siden den tid har Skarsnuten vært svært ettertraktet som bryllupsarena. Her tilbys alt fra enkle delikate markeringer til storslåtte sammenkomster – 3 dager til ende. Skarsnuten byr på variert og spennende meny med bordsetning opptil 115 pers.

 

Våre dyktige kokker setter sammen menyen med dere og sammen velges ut vin og tilbehør i tråd med matopplevelsen. Maten som serveres er basert på kortreiste råvarer og lokalt kjøtt som gir smaksløkene en kulinarisk opplevelse dere sent vil glemme. Hold av hele hotellet og skreddersy din drømmehelg sammen med vårt fantastiske vertskap. Velkommen!

Her kan du sjekke ut vår bryllupsbrosjyre

Bryllup på Skarsnuten Hotell
Ta kontakt for en uforpliktende prat og mer info
skarsnutenhotel.no
Skarsnuten skjema

Takk! Melding er sendt.

bottom of page